benden bi yemek yapılırsa o anca malkurabiyesi olur

benden bi yemek yapılırsa o anca malkurabiyesi olur

3 Ocak 2012 Salı

çekiliş

allaam allaam ne yaptım ben sürekli burayı takip edip dururum artık :(


http://elanortiwele.blogspot.com/
http://makyajguncem.blogspot.com/

hediye

ortaokuldan beri görüştüğüm 2 tane çok sevdiğim arkadaşlarım var kıvırcık ve ressam.yılbaşını beraber geçirdik.kıvırcıkla 4 senedir birlikte giriyoruz çok şiriiinsss :)
bu sene ressamın evinde toplandık. ressam üçüz.kardeşleri,onların sevgililileri(boklar)arkadaşları dıdısı falan toplanıp gelmişler.
bi kaç gün öncesinden kıvırcıkla buluştuk ve üçüzlere ne alacağımıza karar verdik.onlar oyun falan seviyolar.biz de oyun alalım dedik.(iyi bok yedik)
hadii oley girdik 2012'ye.hediye faslı geldi biz kıvırcıkla hediyeleştik.
baktık üçüzlerden bi hareket yok.daha sonra herkese hediye verdiler bana vermediler onun şokunu yaşadım bi an sonra kıvırcığa takıldı gözüm kıvırcık paketi bi açtı suratındaki ifadeyi anlatacak bi kelime bulamıyorum. ÇORAP ÇIKTI LAN! şaka gibi dalga geçer gibi çorap almışlar.daha sonra ressam geldi ''canımmm senin gelmen son dakika oldu o yüzden sana başka bişey aldım ben''dedi.heyecan dorukta bekliyorum.dım dım dım dımmmm.
SİKTİR OJE ALMIŞ LAN.yapmacık bi sesle teşekkür ettim.
bunu alaydın ne olurdu?


hediyenin iyisi kötüsü olmaz derler ya oluyo işte öğrenci harçlığınla iki üç kuruş biriktiriyosun en iyisini en güzelini alıcam diyosun onlar napıyo pekiii mal gibi bırakıyo seni enayi yerine koyuyo.ayy kıza bak yaa öküz demeyin böyle şeylere önem veriyorum hediyenin bi anlamı olmalı baktıkça onu hatırlamalısın.
ben nasıl davranıyosam onun karşılığını aynı şekilde almak isterim.ama bu olmuyo işte hata bende galiba bu düşüncemi değiştirmem lazım.biraz bencil olmak lazım.