benden bi yemek yapılırsa o anca malkurabiyesi olur

benden bi yemek yapılırsa o anca malkurabiyesi olur

29 Aralık 2011 Perşembe

ben bir obezim





bu aralar kafayı kiloma o kadar taktım ki biri beni süzdüğünde ağlıcak gibi oluyorum.gözümün önünde sürekli yemekler var.her dakika her saniye kendimi açmışım gibi hissediyorum.alay konusu oldum ya ''çöp tenekesi gibisin valla ehe ehe'' diye gülüyolar bana :(
bi de çevremdeki kızlarda 36 beden.kendileri malbeyine sahipler ''çok kilo aldım yeaaa göbeğim çıkmış dimi var biraz'' diyenler özürlüler var.gel de gırtlaklama!
bunu yememek mümkün mü?

peki ya bu?
ben bu gidişle zayıflayamam :( 

ilk mim :)

sevgili poliganum mimlemiş beni.çok duygulandım yahu bu benim ilk mimim :)
gelelim mim konusuna : ''Karşımızdakini mutlu etmek için yapabileceğimiz 10 şey ''


1.sevin canlarım karşınızdaki insanı mutlu etmek istiyosanız onu sevin.
2.güzel sözcükler kullanın.hani bazı insanlar ''salaak , aptaaal'' diyerek severler ya hiç hoşlanmam.bana diyenlerin de ağzını kırarım! ne var yanii bi ''canım'' dese madem seviyosun sevdiğini bu şekilde göster dimi?
3.gülümseyin güldürün komiklikler şakalar hoş şeyler bunlar. bu benim için çok önemli.
4.doğum gününü unutmayın mesela hediye alın anlamlı bişey olsun almasanız bile bir yazı bir söz onu kesinlikle mutlu eder.
5.durup dururken gidin kapısına eğer sizi çok seviyorsa sizi gördüğüne mutlu olacaktır.
6.her zaman yanında olduğunuzu ona hatırlatın.''ben çok kötüyüm çok moralim bozuk böhüüüüü'' diye bağrınıyosa koşun gidin yanına.
7.sevgilisinden ayrılmış bi arkadaşa sahipseniz ki bu kişi kesinlikle ''çok kilo aldaam beni o yüzden beğenmiyoo o yüzden ayrıldııık'' kafasına sahiptir.açlıktan ölüyodur.ona yemek yapın.
8.kendinizi onun yerine koyun onu anladığınızı ona sürekli hatırlatın.
9.hobilerine saygı gösterin.sesi güzelse , harika müzik aleti çalıyosa ya da muhteşem resim yapıyosa onu destekleyin arkasında olun. (bok gibi sesi varsa bile çok güzel olduğunu söyleyin bunlar beyaz yalanlar kırıcı olmaz :) )
10.veeeee onu mutlu etmek istiyosanızzz ''seninle çok mutluyum'' cümlesini ona söyleyin.


ben bunları yapmaya dikkat ediyorum ki bu yüzden çok kazık yedim :))
bi tavsiye daha buna değer dediğiniz kişiyi mutlu edin hak edeni yani.
yanlış bişey yazmış olabilirim kusura bakmayın artık acemiyim 
öperiiiim :))


mimlediklerim :
fragile



27 Aralık 2011 Salı

berk

benim hiç şansım yok ya valla bak.bi insan babasının arkadaşının oğluna aşık olur mu ya ? hani anlatmıştım ya pınarla buluşmaya gittiğimiz çocuk işte Berk.
benim için çok önemliydi ama kendisi gitti başkasıyla çıkmaya başladı.geçenlerde gördüm kızla birlikte.kız götten bacak tepsi götlü çok çirkin saçları çok kötü rengi felaket. düşündüm ohaa bi dk ya BU KIZ BANA ÇOK BENZİYO!ciddeen o kadar çok benziyodu ki berk bunu bana söylemişti.''saçların sevgilimin saçlarına çok benziyo rengi de öyle'' ''ay boyunuz aynı ya o da kısa boylu'' ''evet o da göbeğinden ve poposundan şikayetçi'' oğluuuum bilerek mi yapıyosun derler adamaa.
madeem öyle dedim gittim saçımı kestirdim rengini koyulaştırdım.yeter ki o kızla benzetilmiyim diye kıydım güzelim saçlarıma.
2 senedir annemler onların ailesiyle yılbaşını birlikte geçiriyolar.hadi geçen sene konuşuyoduk.ama bu senee kafayıı yicem ya kızla birlikte evde kalırsa ölürüm ben yaa :(
annemde inadına mı yapıyo anlamadım ki geçen gün şöyle bi konuşma geçti aramızda olan biteni anlattım ''hayatım üzme kendini öyle geçici hevestir belkiii'' ''anne ne hevesi allahaşkına 1 SENE oldu yaaaa'' ''aa tamam o zaman üzül bence çocuk takmamış seni beğenmemiş demek ki'' dedi. evet çok acımasız.

evdeki küçük çocuk

ne zaman yazmak istesem ''şimdi yazabilirim rahatsız etmezler'' diye düşündüğümde ya annem ya da babam bişey istiyo ''kalk ordan benim işim var''diyolar.bende sinirli ergen triplerine giriyorum ''bıktım artık bende laptop istiyorum yeter''diyorum bu sefer sen büyüdüğünde kendine alırsınlar yok sen daha küçüksünler falaan filaan.''evdeki küçük çocuk'' olmak çok sıkıyo bazen ya sürekli bişeyler yapmamı istiyolar sorumluluklarımdan bahsediyolar odamı toplamam gerektiğini don çekmecemi düzeltemi sütyenlerimi yere atmamamdan.
yerdeki sütyenim ve ben mutluyuz.

21 Aralık 2011 Çarşamba

kusmuklu ingiliz

dün gece abimle ağacımızı çıkardık süsledik uğraştık baya güzel oldu :) her sene aynı olayı yapmayı seviyorum aslında.biz uğraşır yaparız babam yerini beğenmez ''hayır bunu burdan kaldırın ordaki fiş bana lazım''der :).evdeki o telaş sevindirir beni.bayramlarda bile bu kadar mutlu olmuyorum yaaa noliii bana?bunun bi sebebi daha var aslındaaa.kendisine ''ingiliz'' diyorum.ingilizle aynı sınıftayız ve ben kendisiyle acayip fanteziler üretiyorum.alaam çok tatlı bi yaratık bu yaa.
ayy yiriiim :)
pınar vardı yaa biliyodu ona karşı ama her zamanki gibi ''yaa saçmalama kızım tipsiz yaaağ''diyodu.ama olsun ben yine de istiyorum onu!
geçtiğimiz yılbaşında herkesi evime topladım.tabiii bunu yapma nedenim ingilizle yakınlaşmaktı.
kendisi çok kibardır beni kırmadı geldi beybilovem.iyi güzel hoş gidiyo baktım bu yavşamaya başladı.BANA DEĞİL BE ATLAMA HEMEN.pınara yavşadı.sonra başka bi arkadaşıma.ben tabi orda komadayım ağlıyolar başımda uyaaan malım benim diye.
ingilizin çok içtiğini fark ettim baktım sarhoş oldu çünkü bana bile yavşamaya başladı.onu odama götürmek için kaldırdım biraz yatsın sonra kalkınca düzelir diye düşündüm.düşünmez olaydııım.herif kustu yeaa.hemde odamın önüne. ıaağğhh evet onu temizledim :( boşver dedim yatırdım yine de onu yatağıma. ''malkurabiyesi gitme.'' dedi.annem sen bana gitme de kendimi zincirliyim diyorum içimden.''noldu?'' dedim.yaklaştı yaklaştı yaklaştııııııı. dıt dıt dıt dııııt.aradığınız malkurabiyesi kullanılamamaktadır.öpüşcektik yaaaa! hayallerim gerçek olcaktı ama geri çekildim hemen.çünkü;
1.ingiliz sarhoştu ve sarhoş olduğu için beni öpmek istemiş olabilirdi.
2.daha 5 dk önce kusmuştu!kusmuklu bi ağzı öpmek istemedim.
sonra hiç bişey olmamış gibi devam ettik o günden sonra konuştuk falan ama ben ölüyorum resmen her gördüğümde.yazın ingiltereye gittiği için görüşemedik hiç. bi kaç kere çeşmealtında gördüm ama yanına gitmeye cesaret edemedim.sonra öğrendim ki pınarla yakınlaşmışlar..ibneeeee!
bugün sınıfta oturuyorum öyle ''günaydın'' dedi yine o ışık saçan gülümsemesiyle.baya muhabbet ettik yılbaşında olanları konuştuk,güldük.veeee ''bu sene sıra bende.bende evde kutlıcam arkadaşlarım falan da gelcek.sende gelsene''dediii.programım vardı ama iptaaal canım ingilizim beni çağırmış aramız düzelmiş tabii gidicemm.mutlulukkkkssss :)


                                  
                                 

19 Aralık 2011 Pazartesi

doğum günü olayısı

hayatta en çok korktuğum şey birinin özellikle ailemin ve yakınım dediğim insanların doğum günümü unutması.beni yok sayıyolarmış gibi gelir.bende başıma böyle bişey gelmesin diye çok dikkat ediyorum doğum günü olayına.
kutlarken de güzel sözcükler seçmeye çalışıyorum böyle damardan giriyim de ''vay bee ölürüüüm allaaağğ'' desinler.ama bazı öküzcanlar cevap olarak ''ayy bbğm çk sğl :)'' diyolar ve benim de tepem atıyo haliyle.ulan ben o kadar hatırlıyorum sen cevap olarak bütün ünlü harfleri bile bana çok görüyosun!
belki abartıyorum ama napıyım huh.

17 Aralık 2011 Cumartesi

amele sümüğüyle öpücük

benim şöyle bi mallığım daha var.mr.ayıdan sonra sevmediğim insanlarla çıkmaya başladım hani ''bi dene yaa seversin'' olayını uygulamak istedim ama olmadı tabii (yani şu zamana kadar olmadı)ayrıcaa her şeyi ikilemeye çalışırım mesela ayrılırsam bi daha barışırım sonra tekrar ayrılırım ya napıyım alışkanlık olmuş salak mr.ayı dan elli kere ayrılıp barıştığımız için.şimdi gelelim bunu neden anlattığıma bir gün sıkıntıdan çatlamıştım facebookta geziniyorum.hoop mesaj geldi birinden.tanımıyorum şaşırdım.yazdığı da bu ''?!'' ''bu ne abim?'' dedim.konuşmaya başladık meğer biz bu çocukla aynı okuldaymışız tanıyamadım bi türlü.dedi buluşalım tamam cağnım dedim buluştuk ama böyle hep bişey itti beni düşündüm düşündüm sonunda korkunç gerçekle karşılaştım.ÇOCUĞUN KAŞI MARTI GİBİYDİİİİİ LAN! ama oldu olan çıkmaya başladık çünkü benim bu teorimi uygulamam lazımdı malım ya ben.belki bi gün o kaşlarının ortasını alırdı aşkım kabarırdı hayallerine kapıldım.
bi gün buluştuk gezdik tozduk tiksinsin diye yapmadığım kalmadı karşısında waffle yedim ağzım yüzüm nutella oldu.baktım olmıcak eve bıraksın bari dedim.sen öpme öpme gel sokağın ortasında öp!öküz işte öküz yani martı!ulan yanımızda çöp kutuları vardı ya insan romantik bi yer arar bulur orda yapar yapcağını dimi?çöp kokusu eşliğinde öpüştük.tek kelimeyle iğrençti.ağlaya zırlaya eve girdim.sonra bu yüzden ayrıldım bu çocuktan.yaaa bu benim ilk öpücüğümdü allah belanı versiiin martıkaş.

14 Aralık 2011 Çarşamba

sevgili

sırf arkadaşlarımı anlatarak sınırlı olmak istemedim ve aklıma ne gelirse yazmak istiyorum.
sevgili olayına girmek istemezdim ama girmek lazım yaaa içimi dökmem lazım.bu pezevenklerin ilkini çok sevdim.nasıll tipsiiz şişko patates bişeydi ama boka konduk bi kere.açıkcası bende çook güzel bi kız değilim kilo sorunum var sürekli diyet halindeyim ama hiç bi işe yaramaz yanii demek istiyorum ki bu çocuğun(ya ben buna çocuk demiyim mr.ayı desem)işte mr.ayı tipsiz ben tipsiz oh geçinir gideriz demiştim.
olayın en başına şaaak diye dönecek olursam.ben belediye tiyatrosunda tiyatro oynuyodum o gün kadro için seçmeler vardı mr.ayı da gelmiş nedense insanlara karşı böyle şeyler hissetmem ama gıcık oldum konuşması tavırları beni süzüşü küçümsemesi falan beni çok sinirlendirdi.arkadaşlarıma da söyledim''konuşmayın yea bu çocukla sinir oldum hiç sevmedim inşaallah kadroya giremez'' dedim.arkadaşlarım da o bayat geyiği yaptılar ''uuuuu en büyük aşklar nefretle başlaaar'' işte bunu söylemeleri benim için yetti pembe gözlüğümü taktım çocuğu kesmeye başladım daha 5 dk önce gıcık tipsiz gelen şimdi dünya yakışıklısı oldu.
günler geçti telefonumda dıdıt diye ses duydum(bu ses benim bittiğim andır beybiloveler)aaa mr.ayı bana mesaj atmış.konuş konuş çok güzeldi.sonra pınarla buluştuk ''laaan bana mesaj attı kaç gündür konuşuoz nolcak benim halim'' ''bebeğim bence söyle hoşlandığını kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz ya söyle gitsin sen söylemezsen ben söylerim'' dedi.telefonu kaptığı gibi attı mesajı. mr.ayı şok oldu önce sonra nasıl olurlar aynı okuldayızlar aynı tiyatro grubundayızlar falan filan.
ama ben istediğimi alırım bebek dedim ve çıkmaya başladık hayvan herifin bana yaptığı tek olumlu şey kilo vermemi sağladı. 5 kilo verdim sayesinde eee tabi her yere yürüyoduk bu salakla.arkadaşlarıyla karşılaşıyoduk beni tanıştırmıyodu.bi ''kanka naber ya?'' demiyoduk birbirimize.ama ayrılamıyodum da seviyodum eşşeeoğlusunu.en sonunda bi gün küfür kıyamet sıçtı ağzıma ağla ağla eve gidiyodum bi arkadaşım da ona mesaj atmış.yaniii ne ben başlattım ne ben bitirdim.takıldım öyle mal gibi.

13 Aralık 2011 Salı

burcu

burcu benim çocukluk arkadaşım birlikte büyüdük.çok iyi anlaşırız.ben küçükkene onu biraz ezermişim ama o bişey demezmiş kıyamam.hiç kopmadık ne zaman ''koş gel çok fenayım abacıııım'' der ben zıplaya zıplaya yanına giderim ağlarız güleriz falan ama bugün bana yaptığı pınarın yaptığından bile koydu ya.ailemle şiddetli geçimsizlik yaşıyorum bu aralar moralim yerlerde yani.dedim gel kötüyüm hanfendi ''aşkıım dişçiye gitceem ordan zart yere ordan da zurt yere bugün çok doluyum nolduu anlat'' dedi.bende yok bişey dedim cevap bile vermedi!! sonra annesi arıyo annemde ne çirkefff ''aaaa yok bozulmadı burcuyaa biz ağdaya gittik zateen''demiş.sonraa annesi bombayı patlatmış.''burcu işimiz bitince meleklere gitti kavga ettik gitmesini istemiyorum'' demiş.(burcunun diğer çocukluk arkadaşı)meleklere gitmiş!!!! annem söyleyince hönk dedim. ''noluyo lan ben kötüyüm demiştim melek nerden çıktı madem meleklere gidebiliyosun bana niye gelmedin kahpe'' dedim içimden.ağladım ağladım burcuyu buraya yazmıcaktım çünkü o benim canımı hiç acıtmamıştı ama bugün bunu yaptı.

10 Aralık 2011 Cumartesi

su

ilk arkadaşım Su'ydu.onunla birlikte çok zaman geçirdik daha donumda bokum dururken arkadaşlığımız başladı onunla.ama zamanla içindeki şeytan kıskanç kaltağı gördüm.sürekli beni kıskanırdı ve bunu da rahat rahat söylerdi.kıskanılcak bir şeyim de yok aslında.normal bi aile.anne baba abi ve ben .abi deyince de bişey sanmayın fazla duygusaldır kendisi hiç bişeye karışmaz.belki de Su bu yüzden kıskanıyodu beni ama gerek yoktu kıskanmasına.kendisini çok bişey sanıyodu bana ablalık falan yapıyodu aynı yaşta olmamıza rağmen salak şey.aslında ilk onu yazma nedenim bugün onu gördüm seneler geçti görüşmeyeli tanımadı beni.eğer tanısaydı hemen ''ayyy malkurabiyesiiii çok kilo almışsııın kaç oldun 42 beden miii??'' derdi.herşeye rağmen zamanında iyi arkadaştık lan.

arkadaş

herkesin hayatında önemli gördüğü insanlar vardır. bazen düşünürsün o benim hayatımdan hiç çıkmıcak her zaman onunla kalıcam ama olmaz neden olmaz çünkü hayatın benimle bi sorunu var! ben şu zamana kadar ne boka bulaştıysam hep arkadaşlarım yüzündendir. tabi benim mallığımı da işin içine katmamız lazım.arkadaşlarımı anlatıcam katlanıcaksınız artık fazla bişey beklemeyin edebi şeyler de aramayın bulamazsınızz.
öptüm.
malkurabiyesi