benden bi yemek yapılırsa o anca malkurabiyesi olur

benden bi yemek yapılırsa o anca malkurabiyesi olur

17 Aralık 2011 Cumartesi

amele sümüğüyle öpücük

benim şöyle bi mallığım daha var.mr.ayıdan sonra sevmediğim insanlarla çıkmaya başladım hani ''bi dene yaa seversin'' olayını uygulamak istedim ama olmadı tabii (yani şu zamana kadar olmadı)ayrıcaa her şeyi ikilemeye çalışırım mesela ayrılırsam bi daha barışırım sonra tekrar ayrılırım ya napıyım alışkanlık olmuş salak mr.ayı dan elli kere ayrılıp barıştığımız için.şimdi gelelim bunu neden anlattığıma bir gün sıkıntıdan çatlamıştım facebookta geziniyorum.hoop mesaj geldi birinden.tanımıyorum şaşırdım.yazdığı da bu ''?!'' ''bu ne abim?'' dedim.konuşmaya başladık meğer biz bu çocukla aynı okuldaymışız tanıyamadım bi türlü.dedi buluşalım tamam cağnım dedim buluştuk ama böyle hep bişey itti beni düşündüm düşündüm sonunda korkunç gerçekle karşılaştım.ÇOCUĞUN KAŞI MARTI GİBİYDİİİİİ LAN! ama oldu olan çıkmaya başladık çünkü benim bu teorimi uygulamam lazımdı malım ya ben.belki bi gün o kaşlarının ortasını alırdı aşkım kabarırdı hayallerine kapıldım.
bi gün buluştuk gezdik tozduk tiksinsin diye yapmadığım kalmadı karşısında waffle yedim ağzım yüzüm nutella oldu.baktım olmıcak eve bıraksın bari dedim.sen öpme öpme gel sokağın ortasında öp!öküz işte öküz yani martı!ulan yanımızda çöp kutuları vardı ya insan romantik bi yer arar bulur orda yapar yapcağını dimi?çöp kokusu eşliğinde öpüştük.tek kelimeyle iğrençti.ağlaya zırlaya eve girdim.sonra bu yüzden ayrıldım bu çocuktan.yaaa bu benim ilk öpücüğümdü allah belanı versiiin martıkaş.

4 yorum:

  1. martıkaş mı hahah :))) ilk öpücüğün bu şekilde olması kötü olmuş yaa.. neyse en azından sevmediğin biriyle çıkmaman gerektiğini öğrenmişsin üzülme :)

    YanıtlaSil
  2. tabiii dersimi aldım ben artık.teorilerimi de çürüttüm yapcak bişey yok :)

    YanıtlaSil
  3. o kaslara bende gıcığım mcdonalds kaslı erkek dıoruz bı arkadasımla bız ona :))

    YanıtlaSil