benden bi yemek yapılırsa o anca malkurabiyesi olur

benden bi yemek yapılırsa o anca malkurabiyesi olur

21 Aralık 2011 Çarşamba

kusmuklu ingiliz

dün gece abimle ağacımızı çıkardık süsledik uğraştık baya güzel oldu :) her sene aynı olayı yapmayı seviyorum aslında.biz uğraşır yaparız babam yerini beğenmez ''hayır bunu burdan kaldırın ordaki fiş bana lazım''der :).evdeki o telaş sevindirir beni.bayramlarda bile bu kadar mutlu olmuyorum yaaa noliii bana?bunun bi sebebi daha var aslındaaa.kendisine ''ingiliz'' diyorum.ingilizle aynı sınıftayız ve ben kendisiyle acayip fanteziler üretiyorum.alaam çok tatlı bi yaratık bu yaa.
ayy yiriiim :)
pınar vardı yaa biliyodu ona karşı ama her zamanki gibi ''yaa saçmalama kızım tipsiz yaaağ''diyodu.ama olsun ben yine de istiyorum onu!
geçtiğimiz yılbaşında herkesi evime topladım.tabiii bunu yapma nedenim ingilizle yakınlaşmaktı.
kendisi çok kibardır beni kırmadı geldi beybilovem.iyi güzel hoş gidiyo baktım bu yavşamaya başladı.BANA DEĞİL BE ATLAMA HEMEN.pınara yavşadı.sonra başka bi arkadaşıma.ben tabi orda komadayım ağlıyolar başımda uyaaan malım benim diye.
ingilizin çok içtiğini fark ettim baktım sarhoş oldu çünkü bana bile yavşamaya başladı.onu odama götürmek için kaldırdım biraz yatsın sonra kalkınca düzelir diye düşündüm.düşünmez olaydııım.herif kustu yeaa.hemde odamın önüne. ıaağğhh evet onu temizledim :( boşver dedim yatırdım yine de onu yatağıma. ''malkurabiyesi gitme.'' dedi.annem sen bana gitme de kendimi zincirliyim diyorum içimden.''noldu?'' dedim.yaklaştı yaklaştı yaklaştııııııı. dıt dıt dıt dııııt.aradığınız malkurabiyesi kullanılamamaktadır.öpüşcektik yaaaa! hayallerim gerçek olcaktı ama geri çekildim hemen.çünkü;
1.ingiliz sarhoştu ve sarhoş olduğu için beni öpmek istemiş olabilirdi.
2.daha 5 dk önce kusmuştu!kusmuklu bi ağzı öpmek istemedim.
sonra hiç bişey olmamış gibi devam ettik o günden sonra konuştuk falan ama ben ölüyorum resmen her gördüğümde.yazın ingiltereye gittiği için görüşemedik hiç. bi kaç kere çeşmealtında gördüm ama yanına gitmeye cesaret edemedim.sonra öğrendim ki pınarla yakınlaşmışlar..ibneeeee!
bugün sınıfta oturuyorum öyle ''günaydın'' dedi yine o ışık saçan gülümsemesiyle.baya muhabbet ettik yılbaşında olanları konuştuk,güldük.veeee ''bu sene sıra bende.bende evde kutlıcam arkadaşlarım falan da gelcek.sende gelsene''dediii.programım vardı ama iptaaal canım ingilizim beni çağırmış aramız düzelmiş tabii gidicemm.mutlulukkkkssss :)


                                  
                                 

2 yorum:

  1. ayy ben de bayılırım sarışınlaraaa :)


    umarım adam olur ve bu sefer sadece sana ilgi gösterir . yok yapmazsa seni bir daha o oğlanın yanında görmeyim !


    mucukkkk

    YanıtlaSil
  2. Benim pek ilgimi cekmezdi sarisinlar onu gordukten sonra degisti tabi :) umarim adam olur coook isterim :)

    YanıtlaSil